Menu
 

Zo combineer je leuke accessoires bij een jurk met print

Een jurk met print kan een opvallend fashion statement zijn, maar het combineren van accessoires kan soms lastig lijken. Bij tantebetsy.nl vind je een prachtige collectie jurken met prints en handige tips om accessoires moeiteloos bij je outfit te stylen.

Kies voor neutrale accessoires

Bij een drukke print is het slim om te kiezen voor neutrale accessoires. Ga voor schoenen, tassen en sieraden in effen kleuren zoals zwart, wit, beige of grijs. Deze subtiele accenten zullen de aandacht niet afleiden van de opvallende print van de jurk.

Match met één kleur uit de print

Als de jurk een bepaalde kleur heeft die herhaald wordt in het patroon, kun je ervoor kiezen om accessoires te dragen die matchen met die kleur. Dit creëert een harmonieuze look en geeft een gevoel van samenhang.

Speel met contrast

Hoewel neutrale accessoires altijd werken, kun je ook een gedurfd statement maken door te spelen met contrast. Kies bijvoorbeeld voor accessoires in een complementaire kleur die goed contrasteert met de print van de jurk. Dit voegt een speels en levendig element toe aan je outfit.

Houd het subtiel

Als de jurk al een opvallend patroon heeft, kun je ervoor kiezen om de accessoires subtiel te houden. Kies voor kleine, verfijnde sieraden en minimalistische schoenen om de aandacht te richten op de print van de jurk.
Bij tantebetsy.nl vind je een variëteit aan jurkjes met print die je kunt combineren met de perfecte accessoires. Of je nu gaat voor neutraliteit, harmonie of contrast, het combineren van accessoires met een jurk met print kan leuk en creatief zijn, en je outfit naar een hoger niveau tillen.